Aankoop

Het uitgebreide assortiment park- en tuinmachines met merken zoals Dolmar, Makita, Maruyama, John Deere, Iseki, Wiper, Nilfisk, Kress, Bugnot, Negri, Solo, Hansa, Snapper, Greenworks, Echo, enz. biedt voor ieders wat wils.
Om prijzen of info te ontvangen van producten binnen ons merken gamma kan u ons steeds 100% vrijblijvend contacteren of kom langs in onze showroom waar u meteen de producten kan bezichtigen.

Maaien & Gazon

Uw tuin is uw trots. U doet er dan ook alles aan om hem tot in de puntjes te onderhouden. Haal uw groene hart op met alle tuinmachines om uw gras te maaien en uw fraaie gazon te onderhouden.

Johan Machien heeft voor iedere tuinder wat wils. Grasmaaiers, zitmaaiers en robotmaaiers om uw perk kort te rijden, hoe groot uw tuin ook is. Bosmaaiers en ruwterreinmaaiers voor ruigere oorden. Kantenmaaiers voor de moeilijk bereikbare plekjes.

Tot gazonverluchters en verticuteermachines om komaf te maken met dood gras, onkruid en mos.

Grondbewerking

Waagt u zicht aan het zwaardere werk? Onze frezen en verticuteermachines zijn de machines bij uitstek om kleinere oppervlaktes om te woelen. En met onze grondboren van de hoogste kwaliteit zitten de gaten voor uw paaltjes of drainage in no time in de grond. Gaat u een grotere oppervlakte te lijf? Dan zijn onze motoculteurs en compacttractoren u op het lijf geschreven. Ook voor toebehoren kunt u op Johan Machien rekenen.

Snoeien & Zagen

Kunnen uw struiken en hagen een trimbeurt gebruiken? Dan komen onze haagscharen, hakselaars en handgereedschappen van premium merken goed van pas!

Of misschien wilt u een dode boom rooien of houthakken voor de open haard? Hiervoor hebben we kettingzagen, houtklievers en beschermingsmiddelen van diverse top merken. En alle twijgen, schors en bladeren die achterblijven? Die blaast u weg of zuigt u op met onze eersteklas bladblazers en -zuigers.

Industrie, bouw & reiniging

Ook u als professional haalt uw hart op bij Johan Machien. Wij bieden doorslijpers, stroomgroepen en trilplaten van premium merken voor de echte vakman zoals u.

Bent u van plan om een oppervlakte zoals een terras tot in de puntjes te reinigen? Onze sproeitoestellen, hogedrukreinigers, veeg- en kuismachines bieden de kwaliteit en het gebruiksgemak dat u zoekt.

Handgereedschap

Tuingereedschap dat goed in de hand ligt, is nooit een overbodige luxe. Zeker wanneer u meerdere uren aan het werk bent.

Onze boormachines, zaagmachines, slijpmachines van eersteklas merken zoals Makita bieden het gebruiksgemak dat u zoekt.

Transport & Lading

Waarom zou u zelf het harde werk doen als machines het voor u kunnen doen?
Onze machines voor transport en lading zoals minitractors, SHERPA wielladers en TRUXTA mini-dumpers bewerken en vervoeren de grond voor u, zonder dat u zelf zwaar hoeft te tillen of te manoeuvreren. Perfect wanneer u grote stukken land bewerkt, op werven werkt of stallen schoonmaakt. Gemakkelijker, lichter, sneller en schoner, daar gaan we voor!